Contact

Per post / bezoek

Heereweg 466
2161 DH  Lisse
Google Maps

Per telefoon

(0252) 769 033

Per e-mail

Nieuws

13 juni 2017

Hop hop, naar Ecomni!

Er was weinig te melden de komende jaren. Vooral omdat alles gewoon goed ging. Zo goed dat er uitgebreid gaat worden! Er worden Magento-krachten gebundeld in Ecomni. Binnenkort opent ons kantoor in Voorburg.

15 december 2012

Vacature Magento-ontwikkelaar

Spreek je vloeiend PHP, MySQL, HTML en CSS en heb je de ambitie om bij de beste Magento-ontwikkelaars te horen? Lees meer over onze vacature. We zullen zuinig op je zijn!

28 september 2012

Magentics gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen naar de bollenstreek. We hebben een tijdelijk onderkomen gevonden aan de Heereweg in Lisse. Ook hier is de koffie goed en de sfeer inspirerend! Kom eens langs - kijk voor het adres op de contact-pagina.

19 januari 2012

Magentics op Webwinkel Vakdagen

Magentics heeft geen stand. Toch hoeven we elkaar niet te missen! Schrijf een mail of bel en we spreken in of rond de Jaarbeurs af op 25 of 26 januari tijdens de Webwinkel Vakdagen.

18 november 2011

Marleen Kookt online geplaatst

Een nieuwe website is aan de wereld voorgesteld: Marleen Kookt. Het is een website waar Amsterdammers die niet altijd de tijd hebben om lekker en verantwoord te koken een goede en verse maaltijd door Marleen kunnen laten verzorgen.