Over ons: Magento-maatwerk is een vak

Magento is een open source e-commerce systeem dat van zichzelf al onnoemlijk veel mogelijkheden biedt. Maar ook heel veel mogelijkheden niet, die juist voor u belangrijk zijn.

Magentics houdt zich sinds de eerste stabiele versie van Magento in 2009 bezig met de ontwikkeling van maatwerk uitbreidingen van Magento.

Soms bouwen we functionaliteiten die onmisbaar zijn:

  • Koppeling met een voorraadbeheersysteem
  • Extra gegevens vereisen voordat er wordt afgerekend (bijv. een recept)

Soms bouwen we functionaliteiten die het de klant makkelijk maken:

  • Inloggen met Facebook-gegevens
  • Adres opzoeken bij postcode/huisnummer

En we maken het ook wel eens de beheerder makkelijk:

  • Aangepast orderoverzicht
  • Een beperkt aflevergebied zelf in Google Maps kunnen tekenen

In alle gevallen denken wij mee, zijn we kritisch en leveren we kwaliteit. Omdat we diepgaande en brede kennis hebben van Magento en e-commerce kunnen we ook u helpen bij het opzetten en perfectioneren van uw webwinkel.

Nieuws

13 juni 2017

Hop hop, naar Ecomni!

Er was weinig te melden de komende jaren. Vooral omdat alles gewoon goed ging. Zo goed dat er uitgebreid gaat worden! Er worden Magento-krachten gebundeld in Ecomni. Binnenkort opent ons kantoor in Voorburg.

15 december 2012

Vacature Magento-ontwikkelaar

Spreek je vloeiend PHP, MySQL, HTML en CSS en heb je de ambitie om bij de beste Magento-ontwikkelaars te horen? Lees meer over onze vacature. We zullen zuinig op je zijn!

28 september 2012

Magentics gaat verhuizen

Wij gaan verhuizen naar de bollenstreek. We hebben een tijdelijk onderkomen gevonden aan de Heereweg in Lisse. Ook hier is de koffie goed en de sfeer inspirerend! Kom eens langs - kijk voor het adres op de contact-pagina.

19 januari 2012

Magentics op Webwinkel Vakdagen

Magentics heeft geen stand. Toch hoeven we elkaar niet te missen! Schrijf een mail of bel en we spreken in of rond de Jaarbeurs af op 25 of 26 januari tijdens de Webwinkel Vakdagen.

18 november 2011

Marleen Kookt online geplaatst

Een nieuwe website is aan de wereld voorgesteld: Marleen Kookt. Het is een website waar Amsterdammers die niet altijd de tijd hebben om lekker en verantwoord te koken een goede en verse maaltijd door Marleen kunnen laten verzorgen.